iOS 6.1 În varianta finală ar putea sosi luni pentru dezvoltatori (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Zvon 1.096 ori
<b>iOS 6.1 În varianta finală ar putea sosi luni pentru dezvoltatori (Zvon)</b>Apple a lansat prima versiune beta de iOS 6.1 pentru dezvoltatori încă din luna noiembrie, dar se pare că acum vom ajunge la versiunea finalizată în doar câteva zile. Din noiembrie până acum softul a trecut prin câteva versiuni beta, ultima fiind...

Apple a lansat prima versiune beta de iOS 6.1 pentru dezvoltatori încă din luna noiembrie, dar se pare că acum vom ajunge la versiunea finalizată în doar câteva zile. Din noiembrie până acum softul a trecut prin câteva versiuni beta, ultima fiind oferită pe 17 decembrie.

Blogul german iFun afirmă că iOS 6.1 GM (versiunea publică) este în faza finală de testare, iar software-ul ar urma să sosească în următoarele zile. Dezvoltatorii ar urma să îl primească chiar luni, sau chiar în acest weekend, cu puțin noroc. Apple are obiceiul să lanseze astfel de update-uri, astfel încât să coincidă cu evenimente de presă, deci am putea asista la un eveniment în curând. iOS 6.1 nu este o actualizare importantă, dar aduce câteva funcții interesante.

Printre ele se număra posibilitatea de a comanda bilete la film prin Fandango folosind Siri, securitate mai bună pentru iCloud și un nou framework pentru Apple Maps, aplicația Apple care atât de multă nevoie de evoluție. Acel framework permite altor aplicații să caute locuri pe harta în funcție de punctele de interes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×