Nokia va lansa Arrow și Phi cu Windows Phone 8 (zvon)

1.179 ori
<b>Nokia va lansa Arrow și Phi cu Windows Phone 8 (zvon)</b>Nokia și-a pus speranțele în telefoanele cu Windows Phone 8, un sistem de operare mai matur decât Windows 7 & 7.5. Primele telefoane ale Nokia cu WP8 se spune că vor fi lansate pe 5 septembrie în cadrul unui eveniment din New York. &nbsp; Au apărut...

Nokia și-a pus speranțele în telefoanele cu Windows Phone 8, un sistem de operare mai matur decât Windows 7 & 7.5. Primele telefoane ale Nokia cu WP8 se spune că vor fi lansate pe 5 septembrie în cadrul unui eveniment din New York.

Au apărut și numele sub care vor fi comercializate, o informația aflată la nivel de zvon: Arrow și Phi:

1. Nokia Arrow - smarthone mid-range

2. Nokia “Phi” - smartphone de top care va fi poziționat ca și Lumia 800 sau 900, fabricat din policarbonat. Sunt surse care spun că ar fi identic cu Lumia 900 și doar câteva mici modificări de design.

Ambele telefoane vor ajunge la început în oferta AT&T din SUA, partener premium al Microsoft în promovarea telefoanelor cu Windows Phone 7. Windows Phone 8 este așteptat a fi lansat în noiembrie 2012 și va trebui să fie cu adevărat bun spre a face fața asaltului dat de iPhone 5 / noul iPhone + iOS 6. Se mai adaugă și telefoanele ce vor fi lansate cu ocazia IFA Berlin 2012 și în marea lor majoritate vor fi cu Android pe post de sistem de operare.

Se anunță o toamnă agitată și interesantă, cu multe smartphone-uri de top de la Microsoft, Apple, Samsung, HTC, LG, Huawei, etc.

în locul celor de la Nokia aș pregăti o gamă mai largă de telefoane de la cele entry-level până la zona de top și asta cât mai repede, la un preț cât mai bun. Astfel nu vor avea cum să concureze cu telefoanele Android care apar precum ciupercile după ploaie, de diferite tipuri, forme, specificații.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×