Nokia Belle disponibil acum ca actualizare pentru terminalele Symbian^3; Inclusiv Nokia X7, N8, E7, E6

2.446 ori
<b>Nokia Belle disponibil acum ca actualizare pentru terminalele Symbian^3; Inclusiv Nokia X7, N8, E7, E6</b>Dacă sunteți utilizatori de smartphone-uri Symbian^3, precum unul dintre hiturile Nokia X7, N8 sau E7, aflați că de astăzi este disponibilă în România actualizarea la Nokia belle. Aceasta aduce atât un look nou la capitol interfață, cât și o...

Dacă sunteți utilizatori de smartphone-uri Symbian^3, precum unul dintre hiturile Nokia X7, N8 sau E7, aflați că de astăzi este disponibilă în România actualizarea la Nokia belle. Aceasta aduce atât un look nou la capitol interfață, cât și o experiență de utilizare mai bună și o mai bună stabilitate a OS-ului.

Modelele care suporta actualizarea sunt Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7/Nokia Oro, în vreme ce Nokia 500 va primi la rândul său Belle în următoarele săptămâni. Nokia Belle vine cu avantajul a numeroase opțiuni de personalizare, astfel că numărul ecranelor principale este acum 6 în loc de 3 și puteți trece de la unul la altul prin swipe dacă vreți. Noile widgeturile puse la dispoziție sunt mai mari, iar pentru a muta o pictogramă de pe un ecran pe altul trebuie doar să o apăsați lung și apoi să o mutați cu degetul.

Nokia Belle aduce și suport pentru captura video HD la 30 fps, un browser îmbunătățit care permite căutarea rapidă și vizualizarea de clipuri video pe web, plus o nouă structură a meniurilor. Aici menționez și prezența unei bare de notificări în partea superioară, care oferă acces la setări și funcții de bază. Dacă ați folosit vreodată Android sau iOS 5 știți la ce mă refer, în cazul acestei bare. Instalarea lui Belle se realizează prin conectarea terminalului mobil la PC, iar utilizatorii trebuie să se asigure că au instalată pe PC cea mai nouă versiune Nokia Suite (3.3 sau mai recentă), conectând apoi telefonul la computerul personal prin cablu USB.

Aveți și opțiunea de a face actualizarea la un punct de service, iar lista o găsiți aici. Un tutorial pentru actualizarea pe bază de Nokia Suite puteți urmări mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×