Nokia va lansa două modele Windows Phone luni, Reuters confirmă!

1.254 ori
<b>Nokia va lansa două modele Windows Phone luni, Reuters confirmă!</b>Peste 3 zile va începe febra Mobile World Congress 2012, care va culmina cu o serie de conferințe în zilele de 26 și 27 februarie. Unii producători precum LG au început deja să își anunțe device-urile noi, în vreme ce alții, ca Nokia țin...

Peste 3 zile va începe febra Mobile World Congress 2012, care va culmina cu o serie de conferințe în zilele de 26 și 27 februarie. Unii producători precum LG au început deja să își anunțe device-urile noi, în vreme ce alții, ca Nokia țin secretul ascuns. Reuters are totuși o informație care confirmă ceea ce bănuiam: Nokia va anunța două handseturi Windows Phone luni.

Anunțul va veni pe 27 februarie și vă reamintesc că noi ne vom afla în Barcelona pentru a prezenta live tot se ce întâmplă acolo. Primul nou venit va fi Nokia Lumia 900, cel mai probabil într-o variantă pentru Europa, eventual cu o cameră mai bună, iar celălalt model este Lumia 610. Acesta este un terminal mai ieftin decât celelalte telefoane cu Windows Phone, conform surselor apropiate de producătorul finlandez. Nokia Lumia 900 în varianta globală va arăta exact că versiunea americană pentru AT&T, dar nu va include 4G LTE. O altă modificare este înlocuirea camerei de 8 megapixeli cu una de 12 emgapixeli, conform Reuters.

Există persoane care numesc acest device modificat Nokia Lumia 910, dar numele nu este bătut în cuie. în ce privește Nokia Lumia 610, ne așteptam să vedem Windows Phone Tango pe acest telefon, o versiune a OS-ului care permite rularea și pe terminale mai spre segmentul low end, dotate doar cu 256 MB RAM, camere de 3 megapixeli și rezoluții mai mici. Cu o săptămână în urma aflam că Nokia ar pregăti pe puțin 6 telefoane pentru MWC, deci aceasta este doar o parte din portofoliul ce ne va fi dezvăluit luni. Invitatul special va fi cu siguranță acel cameraphone Pure View care va servi drept urmaș pentru N8.

Nokia MWC 2012

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×