Nokia va lansa un smartphone cu procesor Snapdragon si Symbian in 2010... afirma Qualcomm

1.927 ori
<b>Nokia va lansa un smartphone cu procesor Snapdragon si Symbian in 2010... afirma Qualcomm</b>Daca Nokia si Qualcomm pregatesc un parteneriat, e clar ca orice e posibil, mai ales avand in vedere anii buni de procese pe care le-au avut cele 2 companii. CEO-ul Qualcomm, Paul Jacobs a anuntat recent ca pana la finalul acestui an vom vedea pe piata un...

Daca Nokia si Qualcomm pregatesc un parteneriat, e clar ca orice e posibil, mai ales avand in vedere anii buni de procese pe care le-au avut cele 2 companii. CEO-ul Qualcomm, Paul Jacobs a anuntat recent ca pana la finalul acestui an vom vedea pe piata un terminal Nokia cu procesor Snapdragon si Symbian la bord.

Va reamintim ca finlandezii si Qualcomm s-au judecat de-a lungul anilor pentru patente asupra tehnologiilor wireless. Problemele lor legale au fost rezolvate in iulie 2008, cand Nokia a platit o suma enorma, dar necunoscuta faimosului producator de chipuri si va continua sa o plateasca timp de 15 ani.

Crearea de terminale bazate pe platforma Qualcomm este usor de realizat, deoarece solutiile acestora vin cu mai mult de un procesor rapid, ele incluzand si WiFi, GPS, Bluetooth, dar si conectivitate GSM/GPRS/UMTS si HSPA. Un avantaj este si faptul ca Symbian este acum open source si va fi usor de lucrat cu aceasta platforma, fie ca e vorba de developeri sau OEM-uri.

Cum va imaginati ca ar arata un handset Nokia cu procesor de 1 GHz?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×