HTC Smart va sosi pe piata in luna aprilie; telefon bazat pe platforma Brew

1.495 ori
<b>HTC Smart va sosi pe piata in luna aprilie; telefon bazat pe platforma Brew</b>Prezentat oficial in urma cu o luna, HTC Smart tocmai a fost anuntat pentru lansare in luna aprilie a acestui an. Va reamintim ca handsetul este bazat pe platforma Qualcomm Brew Mobile, iar daca va intrebati la ce pret va sosi terminalul, aflati ca acesta...

Prezentat oficial in urma cu o luna, HTC Smart tocmai a fost anuntat pentru lansare in luna aprilie a acestui an. Va reamintim ca handsetul este bazat pe platforma Qualcomm Brew Mobile, iar daca va intrebati la ce pret va sosi terminalul, aflati ca acesta este un mister deocamdata.

HTC Smart vine cu un display touch de 2.8 inchi, o camera de 3 megapixeli, slot pentru carduri microSD si Bluetooth. In ce priveste lansarea sa, aflam ca handsetul va fi comercializat de operatorul O2 in Irlanda, Marea Britanie si Germania, de Telecom Italia in Italia si de Netcom in Norvegia.

De asemenea, acest model va putea fi cumparat si la liber, direct prin HTC. Printre specificatiile lui HTC Smart se mai numara un procesor de 300 MHz, 256 MB ROM, 256 MB RAM, conectivitate HSDPA/WCDMA, un jack audio de 3.5 mm si o baterie de 1100 mAh, care rezista 450 de minute in mod convorbire GSM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×