Windows Mobile 6.5 va fi lansat oficial in data de 11 mai

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.108 ori
<b>Windows Mobile 6.5 va fi lansat oficial in data de 11 mai</b>Blogul Microsoft Windows Mobile a anuntat oficial ca urmatoarea versiune a lui Windows Mobile OS va fi lansata in data de 11 mai, in prima zi a conferintei Tech Ed 2009. Stephanie Ferguson, general manager al sectiunii Business Experiences din cadrul...

Blogul Microsoft Windows Mobile a anuntat oficial ca urmatoarea versiune a lui Windows Mobile OS va fi lansata in data de 11 mai, in prima zi a conferintei Tech Ed 2009.

Stephanie Ferguson, general manager al sectiunii Business Experiences din cadrul Microsoft Mobile Communicatons, va prezenta noul OS in fata publicului, in data de 11 mai. Aceasta sesiune a Tech Ed 2009 se axeaza pe una dintre cele mai mari lansari din istoria Windows Mobile, cea a versiunii 6.5, destinata atat profesionistilor IT, cat si developerilor. Vom putea vedea si o demonstratie a noului OS, iar evenimentul va include si o promotie, ce presupune acordarea unor modele Samsung BlackJack II drept premii.

Windows Mobile 6.5 rezolva multe din problemele lui Windows Mobile 6.1 si vine cu functii asteptate atat de utilizatorii business, cat si de cei de rand. In plus, interfata sa este mai placuta, dar per total trebuie sa recunoastem ca acest OS este doar o pregatire pentru Windows Mobile 7, adevarata revolutie a sistemelor de operare mobile.

[Via: Boygeniusreport.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×