Un slide oficial confirmă faptul că Nokia va reveni pe piața smartphone anul viitor

1.709 ori
<b>Un slide oficial confirmă faptul că Nokia va reveni pe piața smartphone anul viitor</b>Iată că astăzi sosește o veste bună pentru fanii Nokia, zi în care aflăm că finlandezii au în plan ca anul viitor să revină pe piața smartphone. Acest detaliu ne este dezvăluit de către un slide oficial de prezentare

Cu toate că multe zvonuri indicau faptul că până la sfârșitul acestui an vom vedea primele smartphone-uri Nokia de după perioada Microsoft, acestea nu ofereau o credibilitate prea mare. Astăzi însă reușim să aflăm că într-adevăr finlandezii plănuiesc să revină pe piața smartphone din 2017, detaliu ce ne este adus la cunoștiință de către un slide oficial pe care îl puteți vedea și voi chiar aici mai jos.

Nokia

După cum puteți vedea, Nokia are în plan să își extindă afacerea VR, să revină pe piața smartphone, dar și să evolueze în diverse domenii precum mobile, auto și electronice de consum. Și partea de Digital Health este importantă pentru Nokia, nefiind exclus să vedem un smartwatch cu funcții de monitorizare a pulsului pe parcursul anilor ce urmează.

Cât despre primele smartphone-uri ale companiei, se așteaptă ca acestea să vină la pachet cu dotări upper mid-range și să ofere Z-Launcher la pachet. Din ultimele zvonuri, s-ar părea că unul dintre aceste smartphone-uri va fi Nokia D1C - terminal ce și-a făcut apariția în diverse benchmark-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×