Apple recunoaşte defectul "Touch Disease" de pe iPhone 6 Plus, îţi cere 149 de dolari să îl rezolve la service

2.843 ori
<b>Apple recunoaşte defectul "Touch Disease" de pe iPhone 6 Plus, îţi cere 149 de dolari să îl rezolve la service</b>Pe lângă problema recent descoperită de către publicul chinez în cazul unor modele iPhone ce se închid brusc, iată că mai există un element pe care utilizatorii l-au descoperit. Mai precis, modelul iPhone 6 Plus are parte de o problemă ce cauzează ca

Deşi o face cam târziu, Apple recunoaşte în sfârşit că există un defect al lui iPhone 6 Plus, aşa numitul "Touch Disease" şi îl corectează oferind reparaţii pentru suma de 149 dolari. Povestea acestei probleme a apărut în presă cu câteva luni în urmă şi se pare că e vorba despre o defecţiune a touchscreen-ului, care îl face inutilizabil.

Ea este semnalata prin apariţia unei dungi gri în zona superioară a ecranului si flicker-uri de display. Apple afirmă că defecţiunea apare în urma scăpării repetate a telefonului, iar firma din Cupertino solicită cei 149 de dolari, care aparent ar fi o sumă mult mai mică decât cea obişnuită pentru un procedeu de reparație de genul. Cei care au plătit deja service-ul unui telefon afectat de problemă vor primi diferenţa până la 149 dolari înapoi.

Între timp există şi un proces pe tema lui "Touch Disease", iar utilizatorii care au dat în judecată Apple cu siguranţă că nu sunt mulţumiţi că vor fi taxati pentru reparaţie. E interesant că Apple nu ne spune foarte clar care e problema, dacă e vina lor în vreun fel sau nu, ci doar încearcă să pară băieţi buni, oferind reparaţii la preţ redus.

Pe de altă parte scăparea repetată a telefonului produce inevitabil pagube şi utilizatorul trebuia să se aştepte la aşa ceva. Grija şi husa sunt sfinte, mai ales la telefoanele predispuse la probleme. A se remarca şi că defectul nu apare pe iPhone 7 şi iPhone 6S, deci orice ar fi Apple a corectat "buba" între timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×