Nokia versus Apple pe piata muzicii digitale

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.469 ori
<b>Nokia versus Apple pe piata muzicii digitale</b>Britanicii care s-au folosit in special de iTunes pentru a cumpara muzica digitala au fost uimiti sa constate ca au acum o alternativa viabila, reprezentata de serviciul Nokia Comes with Music, care ofera mii de melodii gratuit, conform Reuters. "Comes...

Britanicii care s-au folosit in special de iTunes pentru a cumpara muzica digitala au fost uimiti sa constate ca au acum o alternativa viabila, reprezentata de serviciul Nokia Comes with Music, care ofera mii de melodii gratuit, conform Reuters.

"Comes With Music" este serviciul oferit de Nokia, care rivalizeaza cu Apple iTunes, iar primele telefoane cu suport pentru acesta vor fi lansate chiar astazi. Muzica nelimitata va fi disponibila prin intermediul a 4 case mari de discuri, melodiile putand fi descarcate pe un singur computer si fiind gratuite (costul lor se va reflecta in pretul telefonului).

De mentionat este faptul ca aceste melodii nu vor fi compatibile cu iPod-ul produs de Apple, din cauza software-ului anti-piraterie. Printre telefoanele lansate astazi de catre Nokia in Marea Britanie se numara si 5310 XpressMusic, disponibil la pretul de 228.70 dolari prin Carphone Warehouse. Si N95 va suporta acest serviciu, la un pret neanuntat inca, dar cu aceeasi oferta muzicala in stil "all you can eat".

Oferta muzicala Nokia vine pe fondul unei lupte extrem de dure ale oficialitatilor britanice impotriva pirateriei online, care genereaza pierderi uriase pentru orice producator si retailer de continuturi media.

Sursa: Reuters

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×