Alltel lanseaza telefonul LG Rhythm

Autor:  | Publicat în:  LG 1.027 ori
<b>Alltel lanseaza telefonul LG Rhythm</b>Alltel a lansat un nou telefon LG destinat clientilor sai, purtand numele de Rhythm. Acesta este un handset cu pronuntate functii muzicale, dupa cum puteti constata aruncand o privire pe lista de specificatii. Printre acestea se numara procesarea digitala...

Alltel a lansat un nou telefon LG destinat clientilor sai, purtand numele de Rhythm. Acesta este un handset cu pronuntate functii muzicale, dupa cum puteti constata aruncand o privire pe lista de specificatii.

Printre acestea se numara procesarea digitala a semnalului, un egalizator grafic, antena FM si un jack stereo de 3.5 mm pentru casti, plus un microfon care face cu usurinta trecerea intre functii muzicale si apeluri. Dotarile lui Rhythm includ si un mecanism navigational circular, plasat in centrul terminalului.

Acesta este practic un mic touchscreen cu o tasta muzicala dedicata, iar Rhythm foloseste si un display QVGA cu diagonala de 2 inchi. Camera sa are o rezolutie de 1.3 megapixeli si soseste cu zoom si suport pentru inregistrare video, in vreme ce noul telefon LG include si Bluetooth 2.0 si slot pentru carduri microSD de pana la 16GB.

LG Rhythm costa 119.99 dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Sursa: Mobilewhack

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×