Nokia versus Mobile-review.com: eternul duel al producatorilor de telefoane cu bloggerii

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.533 ori
<b>Nokia versus Mobile-review.com: eternul duel al producatorilor de telefoane cu bloggerii</b>Atunci cand o companie are probleme si este criticata de mai toata blogosfera, faptul ca unii bloggeri scriu despre prototipurile sale inainte ca ele sa fie anuntate oficial, poate deveni deranjant. Lucrurile devin si mai ciudate atunci cand un blogger...

Atunci cand o companie are probleme si este criticata de mai toata blogosfera, faptul ca unii bloggeri scriu despre prototipurile sale inainte ca ele sa fie anuntate oficial, poate deveni deranjant. Lucrurile devin si mai ciudate atunci cand un blogger refuza sa returneze terminalele companiei, sau cel putin asa afirma aceasta.

Este si cazul lui Eldar Murtazin, de la mobile-review.com, aflat acum in conflict cu Nokia. Initial, o traducere proasta via Google Translate, a site-ului in limba rusa ar fi dus la concluzia ca politia rusa va inchide blogul, una dintre cele mai bune surse de telefoane scapate pe web. Eldar Murtazin si-a intrerupt vacanta in Muntenegru, din cauza unui telefon dat de Ministerul de Interne din Rusia, care investiga felul in care bloggerul a pus mana pe prototipuri Nokia.

Finlandezii au o problema cu faptul ca Eldar ar fi publicat pe Mobile-review.com imagini si clipuri video cu terminale Nokia inainte de anuntarea lor oficiala. Printre ele se numara si modelul N8 si trebuie sa spunem ca ne mira atitudinea producatorului de handseturi, mai ales daca avem in vedere faptul ca Apple nu a reactionat astfel, atunci cand prototipul lui iPhone 4 a ajuns pe Gizmodo, site care nu a avut de suferit de pe urma acestei descoperiri.

Nokia l-ar fi rugat pe Eldar sa returneze tot hardware-ul Nokia companiei, dar din cate stim, el ar fi refuzat sa raspunda, sau cel putin asa afirma finlandezii. Apoi, compania a apelat la autoritatile ruse pentru a-si primi terminalele inapoi. Nu stim de partea cui este adevarul, deoarece Eldar afirma ca Nokia nu a intrat in contact cu el, dar publicitate negativa e ultimul lucru de care are nevoie producatorul de telefoane din Finlanda acum.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×