Nokia vinde ultima fabrică din Europa localizată În Salo, Finlanda

1.521 ori
<b>Nokia vinde ultima fabrică din Europa localizată În Salo, Finlanda</b>Nokia nu mai este compania din urmă cu 3 - 4 ani de zile când era lider autoritar pe piața telefoanelor mobile cât și pe cea a smartphone-urilor. Google și Apple fac cărțile acum prin telefoanele cu Android și iOS. Samsung a ajuns a ocupa prima...

Nokia nu mai este compania din urmă cu 3 - 4 ani de zile când era lider autoritar pe piața telefoanelor mobile cât și pe cea a smartphone-urilor. Google și Apple fac cărțile acum prin telefoanele cu Android și iOS. Samsung a ajuns a ocupa prima poziție atât la numărul de telefoane mobile vândute trimestrial cât și la telefoane inteligente, peste 57 milioane unități doar în T3 2012.

Fabrica Nokia localizată în localitatea Salo din Finlanda a fost închisă în cursul lui 2012 și acum au reușit să o vândă către o firmă ce va realiza produse farmaceutice. Acum nu vom mai regăsi celebra siglă: Made in Finland ci mai degrabă telefoane Nokia cu Made in Rusia, Brazilia, Coreea de Sud sau China.

Nokia trece prin o perioadă dificilă și speranțele se leagă de telefoanele sale cu Windows Phone 8: Nokia Lumia 820 și 920 ce urmează a debuta în stocurile magazinelor din noiembrie 2012. Nu au reușit să lanseze nicio tabletă, o nișă pe care compania finlandeză nu activează spre deosebire de Samsung, Apple, până și Microsoft a lansat o tabletă sub brandul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×