Nokia "Wahoo", telefonul 3G semi-QWERTY care va sosi prin AT&T

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.952 ori
<b>Nokia "Wahoo", telefonul 3G semi-QWERTY care va sosi prin AT&T</b>Dupa ce am asistat la lansarea lui Nokia E63 si am aflat modelele companiei finlandeze pentru anul 2009, iata ca descoperim un nou telefon Nokia, cu un nume cel putin bizar si un look ce aminteste de BlackBerry Pearl Flip 8220. Am putea spune chiar ca...

Dupa ce am asistat la lansarea lui Nokia E63 si am aflat modelele companiei finlandeze pentru anul 2009, iata ca descoperim un nou telefon Nokia, cu un nume cel putin bizar si un look ce aminteste de BlackBerry Pearl Flip 8220.

Am putea spune chiar ca tastatura acestui Nokia "Wahoo" a fost complet copiata de la primul BlackBerry cu clapeta. In ce priveste operatorul care va "adopta" acest handset, el va fi cel mai probabil AT&T, sau cel putin asa afirma zvonurile de pe Internet. Acest telefon cu clapeta este unul 3G, dotat cu tastatura semi-QWERTY si un display intern QVGA de 2.2 inchi.

In plus, Wahoo soseste si cu un ecran extern de 1.36 inchi, slot pentru carduri microSD si suport Bluetooth A2DP. Ne dezamageste prezenta jackului audio de 2.5mm, dar ne vom multumi cu ascultarea muzicii via headset Bluetooth. Nu cunoastem data de lansare a acestui nou terminal si ne declaram dezamagiti de dimensiunea display-ului. Pe lista sa de specificatii se mai afla si o camera de 2 megapixeli, suport pentru playback audio a numeroase tipuri de fisiere media, Yahoo! Go si IM/email.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×