Primele screenshoturi cu Windows Mobile 6.5, Zune integrat?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.153 ori
<b>Primele screenshoturi cu Windows Mobile 6.5, Zune integrat?</b>Iata ca in sfarsit putem admira screenshoturi cu Windows Mobile 6.5, urmatorul OS mobil produs de Microsoft si ultimul din generatia ce precede versiunea 7, orientata catre terminale touch. Observati faptul ca unul dintre screenshoturi include elementele...

Iata ca in sfarsit putem admira screenshoturi cu Windows Mobile 6.5, urmatorul OS mobil produs de Microsoft si ultimul din generatia ce precede versiunea 7, orientata catre terminale touch.

Observati faptul ca unul dintre screenshoturi include elementele specifice pentru playerul Microsoft Zune, astfel ca e posibil sa vedem in viitor smartphone-uri care vor "imprumuta" din functiile playerului. De ce nu elemente preluate si de la Xbox, totusi? Trebuie sa atragem atentia asupra faptului ca aceste imagini ar putea fi prelucrate, intr-un soi de farsa care a prins la public.

Suspiciunea provine din faptul ca iconul "Today" este preluat integral din OS X, fiind exact acelasi ca si iconul "Home" al acelui sistem de operare. Doar Steve Ballmer poate confirma sau infirma autenticitatea acestor imagini, dar pana atunci putem specula. Ce spuneti, real sau fals?

Sursa: Gsmdome.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×