Huawei Nova 3 este dezvăluit de TENAA; Vedem primele fotografii ale terminalului

518 ori
<b>Huawei Nova 3 este dezvăluit de TENAA; Vedem primele fotografii ale terminalului</b>Ultimele zile ne-au adus și informații noi despre Huawei Nova 3, primul terminal al companiei chineze ce va opta pentru un procesor Kirin 710. După un teaser oficial văzut ieri, astăzi aruncăm o privire și asupra certificării TENAA care dezvăluie

Încă de săptămâna trecută am aflat vestea că Huawei are de gând să inaugureze noul procesor Kirin 710 prin intermediul smartphone-ului Nova 3, terminal așteptat la debut luna viitoare. Chiar ieri am văzut un teaser oficial iar acum dăm peste certificarea TENAA care vine să dezvăluie design-ul acestui dispozitiv care la prima vedere are multe în comun cu nimeni altul decât Huawei P20 Lite.

Huawei Nova 3

După cum se poate vedea, terminalul vine într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă ce reflectă într-un mod interesant lumina - spate unde descoperim scanner-ul de amprente și camera duală plasată vertical în colțul din stâng. Tot aici se poate observa și inscripția textului AI ce confirmă faptul că într-adevăr noul procesor Kirin 710 oferă o unitate de procesare neurală pentru aplicații de tip inteligență artificială.

Cumva listarea TENAA de față nu dezvăluie și specificațiile, motiv pentru care trebuie să mai așteptăm câteva zile pentru ca toate datele problemei să fie așternute pe hârtie. Debutul are loc în iulie și prețul ar urma să fie foarte accesibil în China. Rămâne de văzut dacă se pregătește și o lansare internațională sau nu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×