Nokia X disponibil de astăzi În India la un preț de 8.599 rupii - 450 lei

1.221 ori
<b>Nokia X disponibil de astăzi În India la un preț de 8.599 rupii - 450 lei</b>în acest an la Mobile World Congress, cei de la Nokia au lansat nu mai puțin de 3 terminale cu Android ce fac parte din gama X. Printre aceste se numără și unul dintre cele mai accesibile modele și anume Nokia X. Acesta a ajuns listat în India la...

în acest an la Mobile World Congress, cei de la Nokia au lansat nu mai puțin de 3 terminale cu Android ce fac parte din gama X. Printre aceste se numără și unul dintre cele mai accesibile modele și anume Nokia X.

Acesta a ajuns listat în India la prețul de 8.599 Rs - 450 lei, și se așteaptă să fie disponibil începând de astăzi. De asemenea, Nokia afirmă că și celelalte 2 modele din gama X vor ajunge pe piața din India în următoarele 60 zile. Nokia X dispune de un display de 4 inch, un procesor dual-core de 1 GHz, 512 MB RAM și 4 GB de stocare.

Mai avem la dispoziție un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto de 3.15 megapixeli și o baterie de 1500 mAh. Nokia X va sosi într-o gamă variată de culori printre care regăsim următoarele nuanțe aprinse: verde, roșu, cyan, galben, negru,â și alb.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×