Nokia X disponibil de astăzi În India la un preț de 8.599 rupii - 450 lei

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.185 ori
<b>Nokia X disponibil de astăzi În India la un preț de 8.599 rupii - 450 lei</b>în acest an la Mobile World Congress, cei de la Nokia au lansat nu mai puțin de 3 terminale cu Android ce fac parte din gama X. Printre aceste se numără și unul dintre cele mai accesibile modele și anume Nokia X. Acesta a ajuns listat în India la...

în acest an la Mobile World Congress, cei de la Nokia au lansat nu mai puțin de 3 terminale cu Android ce fac parte din gama X. Printre aceste se numără și unul dintre cele mai accesibile modele și anume Nokia X.

Acesta a ajuns listat în India la prețul de 8.599 Rs - 450 lei, și se așteaptă să fie disponibil începând de astăzi. De asemenea, Nokia afirmă că și celelalte 2 modele din gama X vor ajunge pe piața din India în următoarele 60 zile. Nokia X dispune de un display de 4 inch, un procesor dual-core de 1 GHz, 512 MB RAM și 4 GB de stocare.

Mai avem la dispoziție un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto de 3.15 megapixeli și o baterie de 1500 mAh. Nokia X va sosi într-o gamă variată de culori printre care regăsim următoarele nuanțe aprinse: verde, roșu, cyan, galben, negru,â și alb.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×