CEO-ul Apple, Tim Cook recunoaște că iPhone 5c nu e atât de popular pe cât se aștepta

Autor:  | Publicat în:  Apple 961 ori
<b>CEO-ul Apple, Tim Cook recunoaște că iPhone 5c nu e atât de popular pe cât se aștepta</b>Am găsit și segmentul de public care cumpără un iPhone 5c: persoanele care cumpără primul iPhone din viața lor. Afirmația vine de la Tim Cook, CEO Apple, care afirmă și că iPhone 5c nu e atât de popular pe cât se aștepta. &nbsp; în timpul...

Am găsit și segmentul de public care cumpără un iPhone 5c: persoanele care cumpără primul iPhone din viața lor. Afirmația vine de la Tim Cook, CEO Apple, care afirmă și că iPhone 5c nu e atât de popular pe cât se aștepta.

în timpul conferinței de ieri pentru anunțarea rezultatelor financiare Apple, Cook a afirmat că handsetul e cea mai populară alegere în rândul cumpărătorilor noi de iPhone, dar totusi nu impresioneaza. Dacă iPhone 5c nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, ei bine iPhone 5s le-a depășit. Cu toate acestea segmentul iPhone, cu toate modelele incluse nu a ajuns la cele 55 de milioane de unități pe care analiștii le estimau.

E vorba aici despre achizițiile din trimestrul 4 al anului trecut, perioada sărbătorilor de iarnă. Interesant e că publicul care avea opțiunea unui iPhone 5c mai ieftin decât un iPhone standard a ales totuși un iPhone 5s de Crăciun. E vorba aici și de prețul lui iPhone 5c, care e cu mult mai mare decât ne așteptam înainte de lansarea să și prea mare pentru un banal telefon cu carcasa din plastic și dotări de 2012.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×