CEO-ul Apple, Tim Cook recunoaște că iPhone 5c nu e atât de popular pe cât se aștepta

1.214 ori
<b>CEO-ul Apple, Tim Cook recunoaște că iPhone 5c nu e atât de popular pe cât se aștepta</b>Am găsit și segmentul de public care cumpără un iPhone 5c: persoanele care cumpără primul iPhone din viața lor. Afirmația vine de la Tim Cook, CEO Apple, care afirmă și că iPhone 5c nu e atât de popular pe cât se aștepta. &nbsp; în timpul...

Am găsit și segmentul de public care cumpără un iPhone 5c: persoanele care cumpără primul iPhone din viața lor. Afirmația vine de la Tim Cook, CEO Apple, care afirmă și că iPhone 5c nu e atât de popular pe cât se aștepta.

în timpul conferinței de ieri pentru anunțarea rezultatelor financiare Apple, Cook a afirmat că handsetul e cea mai populară alegere în rândul cumpărătorilor noi de iPhone, dar totusi nu impresioneaza. Dacă iPhone 5c nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, ei bine iPhone 5s le-a depășit. Cu toate acestea segmentul iPhone, cu toate modelele incluse nu a ajuns la cele 55 de milioane de unități pe care analiștii le estimau.

E vorba aici despre achizițiile din trimestrul 4 al anului trecut, perioada sărbătorilor de iarnă. Interesant e că publicul care avea opțiunea unui iPhone 5c mai ieftin decât un iPhone standard a ales totuși un iPhone 5s de Crăciun. E vorba aici și de prețul lui iPhone 5c, care e cu mult mai mare decât ne așteptam înainte de lansarea să și prea mare pentru un banal telefon cu carcasa din plastic și dotări de 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×