Nokia X7-00 Își face apariția pe web, rulând NFS Shift (Video)

2.741 ori
<b>Nokia X7-00 Își face apariția pe web, rulând NFS Shift (Video)</b>Nokia X7-00 este un nou terminal Symbian^3, deocamdată un model misterios, care și-a făcut recent apariția pe Internet, prin intermediul unui clip și al câtorva imagini descoperite de curând. Clipul în cauză este disponibil mai jos, urmat de o...

Nokia X7-00 este un nou terminal Symbian^3, deocamdată un model misterios, care și-a făcut recent apariția pe Internet, prin intermediul unui clip și al câtorva imagini descoperite de curând. Clipul în cauză este disponibil mai jos, urmat de o serie de imagini care scot in evidență designul și funcțiile handsetului:

Handsetul rulează Symbian^3 și este primul terminal de acest gen axat pe funcții muzicale, fapt dovedit de cele 4 difuzoare pe care le încorporează. Speculațiile afirmă că acest telefon vine cu 4 ecrane Home, o camera de 8 megapixeli și un display AMOLED de 4 inchi. Aparent, restul specificațiilor ar fi împrumutate de la modelul N8.

Cei care au avut ocazia să îl vada pe X7-00 în acțiune, afirmă că NFS Shift arată excelent pe acest smartphone, dar până la o confirmare oficială Nokia tratăm orice zvon cu suspiciune. încă o opțiune pentru cadourile de Crăciun?

Nokia X7-00 Își face apariția pe web, rulând NFS Shift (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×