Nokia X7-00 Își face apariția pe web, rulând NFS Shift (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.657 ori
<b>Nokia X7-00 Își face apariția pe web, rulând NFS Shift (Video)</b>Nokia X7-00 este un nou terminal Symbian^3, deocamdată un model misterios, care și-a făcut recent apariția pe Internet, prin intermediul unui clip și al câtorva imagini descoperite de curând. Clipul în cauză este disponibil mai jos, urmat de o...

Nokia X7-00 este un nou terminal Symbian^3, deocamdată un model misterios, care și-a făcut recent apariția pe Internet, prin intermediul unui clip și al câtorva imagini descoperite de curând. Clipul în cauză este disponibil mai jos, urmat de o serie de imagini care scot in evidență designul și funcțiile handsetului:

Handsetul rulează Symbian^3 și este primul terminal de acest gen axat pe funcții muzicale, fapt dovedit de cele 4 difuzoare pe care le încorporează. Speculațiile afirmă că acest telefon vine cu 4 ecrane Home, o camera de 8 megapixeli și un display AMOLED de 4 inchi. Aparent, restul specificațiilor ar fi împrumutate de la modelul N8.

Cei care au avut ocazia să îl vada pe X7-00 în acțiune, afirmă că NFS Shift arată excelent pe acest smartphone, dar până la o confirmare oficială Nokia tratăm orice zvon cu suspiciune. încă o opțiune pentru cadourile de Crăciun?

Nokia X7-00 Își face apariția pe web, rulând NFS Shift (Video)

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×