O armată de dezvoltatori pentru Windows Phone 7: 15.000 de experți și aproape 3000 de aplicații

1.283 ori
<b>O armată de dezvoltatori pentru Windows Phone 7: 15.000 de experți și aproape 3000 de aplicații</b>Microsoft a dezvăluit primele date oficiale cu privire la platforma Windows Phone 7, cu accentul pe dezvoltatorii implicați în proiect și aplicatiile disponibile. Se pare că nu mai puțin de 15.000 dezvoltatori înregistrați lucrează la softuri...

Microsoft a dezvăluit primele date oficiale cu privire la platforma Windows Phone 7, cu accentul pe dezvoltatorii implicați în proiect și aplicatiile disponibile. Se pare că nu mai puțin de 15.000 dezvoltatori înregistrați lucrează la softuri pentru noul OS și la această ora există aproape 3000 de aplicații și jocuri disponibile.

Numărul celor care creează aplicații a crescut cu 80% din luna septembrie până acum și cu 15% doar în noiembrie. Perioada sărbătorilor de iarna va fi vitală pentru Microsoft, de aici și această goană de a oferi clienților cât mai multe aplicații și servicii. Deși Windows Phone 7 nu este finisat încă și nu avem cifre ale vânzărilor terminalelor cu acest OS, gigantul din Redmond face tot posibilul pentru a-și asigura succesul de Crăciun.

Microsoft a anunțat și modalitatea prin care își promovează aplicațiile și jocurile. în primul rând este implementarea listei de aplicații în Bing Visual Search, care permite utilizatorilor să dea scroll într-o listă uriașă de softuri WP7. în plus Xbox 360 include reclame la noul OS chiar în panoul central al serviciului. Cu o asemenea mașinărie promoțională în spate, ne vine greu să credem că MS va da greș.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×