Nokia X7: ce este de fapt acest telefon cu funcții muzicale?

12.301 ori
<b>Nokia X7: ce este de fapt acest telefon cu funcții muzicale?</b>Nokia X7 este un telefon mobil foarte interesant, el fiind scăpat pe web de două ori până acum, dar într-un mod destul de detaliat. Prima oară am văzut handsetul într-o sesiune de gaming care implică faimosul titlu NFS Shift și apoi terminalul...

Nokia X7 este un telefon mobil foarte interesant, el fiind scăpat pe web de două ori până acum, dar într-un mod destul de detaliat. Prima oară am văzut handsetul într-o sesiune de gaming care implică faimosul titlu NFS Shift și apoi terminalul și-a făcut apariția în mâinile celebrului blogger Eldar Murtazin, editor șef al Mobile Review.

Dacă nu cunoașteți trecutul lui Eldar, aflați că el a avut câteva conflicte cu Nokia, după ce a publicat recenzia telefonului N8, cu săptămâni bune înainte de lansarea să. Apoi, el a criticat încă neanunțatul Nokia N9 și a discutat despre MeeGo, deși OS-ul nu este finisat încă... Revenind la Nokia X7, ce ne-a intrigat la acest handset sunt cele 4 difuzoare dispuse în colțurile sale, care pun în evidență funcțiile muzicale ale telefonului.

Practic, acest music phone poate porni o petrecere de unul singur și nici măcar nu vom avea nevoie să îl conectăm la boxe. Cu ce preț al vieții bateriei, ne întrebăm... în comparație cu Nokia X6, X7 are un volum cu 135%, deși precedentul model a fost foarte lăudat pentru calitatea și tăria sunetului său.

Există și speculații ce afirmă că am avea de-a face doar cu 2 difuzoare și nu 4, iar acestea sunt fabricate din Neodymium, conform acelorași zvonuri. Acesta este un metal rar folosit pentru fabricarea magneților și sistemelor audio (în special sub-woofer-elor) și are avantajul unei greutăți reduse. Trăind în România nu ne putem imagina decât un singur scenariu din păcate: tânăr de 17 ani cu acest telefon în buzunar în autobuz și cu toate cele 4 difuzoare date la maxim. Genul muzical? Vă lăsăm să ghiciți..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×