Nokia N9 sosește la MWC 2011 În februarie? Noi informații despre primul telefon MeeGo și Nokia X7

6.774 ori
<b>Nokia N9 sosește la MWC 2011 În februarie? Noi informații despre primul telefon MeeGo și Nokia X7</b>Ieri a fost o zi foarte interesantă pentru zvonurile Nokia, deși a fost sâmbătă... Cei de la mynokiablog au dat lovitura, publicând o colecție de zvonuri și speculații cu privire la terminalul N9, dar și la X7. Ca reacții la acest post au...

Ieri a fost o zi foarte interesantă pentru zvonurile Nokia, deși a fost sâmbătă... Cei de la mynokiablog au dat lovitura, publicând o colecție de zvonuri și speculații cu privire la terminalul N9, dar și la X7. Ca reacții la acest post au apărut și comentarii, care includeau la rândul lor alte informații noi. Dacă doriți să aflați specificațiile primului handset MeeGo și o posibilă dată de lansare pentru acesta, iată ce cunoaștem până acum:

Se presupune că Nokia N9, primul telefon cu MeeGo OS la bord va fi anunțat în cadrul lui MWC 2011, care se va desfășura între 14 și 17 februarie. Un alt set de zvonuri declară că N9 va debuta în aprilie și va fi urmat după 6 săptămâni de alt handset MeeGo, în vreme ce modelele X7 și E7 vor fi la rândul lor lansate în curând.

Se pare și că trebuie să uităm imaginile pe care le-am văzut cu Nokia N9, cele asupra cărora bloggerul Eldar Murtazin trăgea concluzii și cele în care smartphone-ul aducea cu un MacBook micșorat. Designul sau este în realitate unul "sexy" și foarte slim, orice ar însemna aceste cuvinte vagi... Handsetul este comparat și cu proaspăt anunțatul Sony Ericsson Arc, fiind chiar mai atractiv decât acesta.

Nokia N9 sosește la MWC 2011 În februarie? Noi informații despre primul telefon MeeGo și Nokia X7

Tot la MWC 2011 vor fi anunțate și modelele X7 și E6-00, deși acesta din urmă nu are nici măcar o imagine asociată cu numele său de cod. Același articol mynokiablog menționează și sosirea unei actualizări pentru Symbian și upgradarea procesoarelor de pe terminalele cu acest OS la bord de la 680 MHz la 727 MHz.

Apoi își face apariția și lista de specificații a lui Nokia X7, care include următoarele:

- o placă grafică cu 512 MB memorie
- 4 difuzoare cu sunet de woofer
- 350MB RAM
- procesor ARM11 de 700 MHz
- port HDMI
- cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captură video 720p la 30 fps
- cameră secundară de 2 megapixeli
- 1GB ROM
- memorie internă de 32GB
- WiFi b/g/n
- Bluetooth 3.0
- baterie de 1500 mAh
- chip NFC

Evident, descoperim și o serie de specificații pentru N9, acestea fiind următoarele:

- cameră de 12MP cu autofocus
- display AMOLED de 4.3 inch, cu rezoluție de 960 x 480 pixeli
- procesor Qualcomm Snapdragon de 1.2GHz
- MeeGo OS
- 1GB RAM
- placa grafică de 512MB
- memorie internă de 64GB
- memorie externă de până la 64GB
- A-GPS
- WiFi, WiMAX
- ieșire HDMI 1080p

Mai multe zvonuri de acest gen le aflați din articolul original mynokiablog, căruia i se adaugă constant informație!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×