Încărcătorul wireless destinat lui Pixel 3 se dezvăluie într-o primă imagine; Vine cu funcție Smart Display

807 ori
<b>Încărcătorul wireless destinat lui Pixel 3 se dezvăluie într-o primă imagine; Vine cu funcție Smart Display</b>O informație pe care am auzit-o de curând a fost și aceea că Google va aduce suport pentru încărcare wireless pe noile modele Pixel 3 și Pixel 3 XL, odată cu aceste terminale urmând a fi lansat și un accesoriu special numit Pixel Stand care va

După ce am aflat că Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL vor sosi cu căşti Pixel Buds la pachet, azi încă un accesoriu interesant pentru noile terminale îşi face apariţia. Este vorba despre un încărcător wireless, care vine la pachet şi cu alte scăpări despre noile Pixel-uri.

Pixel Stand

Nu ştiu dacă va mai amintiţi, dar Google a fost un soi de pionier pentru încărcarea wireless, încă de la Nexus 4 experimentând cu aşa ceva. Au renunţat apoi rapid la idee, dar ea a ajuns în mainstream împinsă din spate de flagshipurile Samsung. Pixel 3 XL şi Pixel 3 revin la acest tip de încărcare şi cu această ocazie Google ne propune produsul Pixel Stand, un accesoriu oficial de încărcare fără fir, pe care îl vedem într-o randare proaspătă.

Apare şi o nouă funcţie cu această ocazie, aşa numita Smart Display. Practic, când andocăm telefonul Pixel, el va afişa o interfaţă diferită, axată pe interacţiune rapidă şi afişajul celor mai utile informaţii. Sunt şi puse mai la îndemână butoanele virtuale importante, iar Google Assistant domin[ experienţa si UI-ul. Practic emulează experienţa unei boxe inteligente cu ecran, dacă vreţi. Imaginați-vă un Lenovo Smart Display, o boxă JBL sau LG. 

Aflaţi şi că telefoanele Pixel 3 vor aduce suport pentru încărcare wireless rapidă, iar dacă priviţi cu atenţie noul dock se vede inscripţia de 9V/2A pentru încărcare. Şi încărcarea rapidă pe fir e aşteptată, după ce Pixel 2-urile fuseseră limitate la 10.5 W. Întrebarea de 1000 de puncte e dacă dockul se vinde separat sau la pachet. Aş paria pe separat, la un preț de 30-40 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×