Xiaomi Mi 8 Explorer Edition își prezintă spatele transparent într-o serie de fotografii hands-on

1.862 ori
<b>Xiaomi Mi 8 Explorer Edition își prezintă spatele transparent într-o serie de fotografii hands-on</b>În cursul zilei de ieri cei de la Xiaomi au anunțat lansarea flagship-ului Xiaomi Mi 8, primul smartphone Android de pe piață ce adoptă o soluție de autentificare facială 3D. Pe lângă varianta standard, a fost dezvăluit și un model Explorer Edition

Evenimentul marca Xiaomi de ieri ne-a adus multe lansări, inclusiv pe cea a flagship-ului Xiaomi Mi 8 care a primit o variantă mai specială care a uimit publicul. Vorbim desigur despre modelul numit Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, cel care a cucerit prin panoul spate transparent care permite utilizatorului să aibă o privire asupra componentelor de la interior într-o oarecare măsură după cum aflați mai jos.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Astăzi admirăm și noi această variantă mai detaliat și asta prin intermediul celor de la Engadget.com care au avut ocazia să petreacă minute bune alături de noul dispozitiv. Nivelul de transparență este dus aici la un nou nivel dacă este să comparăm telefonul cu terminale recente precum HTC U12+ sau HTC U12+ care au un nivel de opacitate mai redus.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

În cazul lui Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ni se oferă o privire de ansamblu asupra așezării componentelor, o prezentare de care celebrul YouTuber JerryRig este cu siguranță impresionat ținând cont de proiectele sale ce implică transformarea telefoanelor și mai precis a panourilor spate în panouri transparente.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Ce trebuie să știți totuși este că Xiaomi ne cam păcălește în cazul de față, asta pentru că experții afirmă că afișarea și expunerea componentelor de pe placa de bază în acest fel nu este posibilă. Ce vedem în cazul de față sunt 3 scuturi menite pentru blocarea interferențelor dintre componente, scuturi decorate/desenate astfel încât să pară că privim chiar asupra componentelor de la interior când de fapt acestea sunt ascunse sub. 

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Chiar și așa această variantă prezintă în continuare interes din partea publicului, mai ales în situația în care oferă și ceva în plus față de modelul standard. Avem extra un scanner de amprente integrat în ecran și 8 GB RAM, totul pentru doar 500 euro (preț practicat de producător în China).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×