Nokla E97, un telefon clona, cu o impresionanta tastatura QWERTY detasabila

Autor:  | Publicat în:  Nokia 27.870 ori
<b>Nokla E97, un telefon clona, cu o impresionanta tastatura QWERTY detasabila</b>Iata inca un telefon Nokia clonat de catre chinezi, produsul purtand numele de Nokla E97 si avand totusi un atuu impresionant: o tastatura QWERTY detasabila. Aceasta dotare a handsetului este vizibila si in imaginea de mai sus si trebuie sa mentionam ca...

Iata inca un telefon Nokia clonat de catre chinezi, produsul purtand numele de Nokla E97 si avand totusi un atuu impresionant: o tastatura QWERTY detasabila.

Aceasta dotare a handsetului este vizibila si in imaginea de mai sus si trebuie sa mentionam ca terminalul este glossy si arata chiar bine, pentru o clona. Speram ca modelul este real si nu doar un concept, iar lista sa modesta de specificatii include o camera cu numar necunoscut de megapixeli, un display de 2.2 inchi, dual SIM si Bluetooth.

Lista de dotari se incheie cu suport Bluetooth, radio FM, un player audio si recunoasterea scrisului de mana. Handsetul costa 117 dolari si consideram ca merita investitia, daca tineti mai mult la lookul telefonului decat la functiile sale.

via gsmdome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×