Noua gamă de smartphone-uri Samsung Galaxy A se lansează pe 18 ianuarie și în România

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.047 ori
<b>Noua gamă de smartphone-uri Samsung Galaxy A se lansează pe 18 ianuarie și în România</b>Show-ul CES 2016 a luat sf&acirc;rșit, iar acum este vremea să ne &icirc;ndreptăm atenția către evenimentele de pe plan local. Primul producător ce dă stratul conferințelor de presă din 2016 este nimeni altul dec&acirc;t Samsung, companie ce...

Show-ul CES 2016 a luat sfârșit, iar acum este vremea să ne îndreptăm atenția către evenimentele de pe plan local. Primul producător ce dă startul conferințelor de presă din 2016 este nimeni altul decât Samsung, companie ce pregătește lansarea noilor terminale din gama Galaxy A (2016).

Printre acestea îl avem pe Galaxy A3 (2016), Galaxy A5 (2016), respectiv Galaxy A7 (2016), smartphone-uri cu specificații mid-range ce adoptă un design premium. De asemenea, avem parte și de un scanner de amprente pe modelele succesor ale telefoanelor Galaxy A5 și Galaxy A7.

Aflați că Samsung România va organiza un eveniment de presă pentru lansarea acestor modele, chiar pe data de 18 ianuarie. Desigur, vom fi prezenți la fața locului de unde ne vom întoarce cu materiale hands-on, fotografii și cu impresii despre cele 3 nouăți marca Samsung. Vă reamintim și faptul că cei de la QuickMobile au deja în stoc smartphone-urile A5 (2016), și A7 (2016). Puteți consulta prețurile pe site-ul retailerului aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×