Noua generatie de iPhone-uri va folosi chipsetul Infineon in 2008

1.120 ori
<b>Noua generatie de iPhone-uri va folosi chipsetul Infineon in 2008</b>Oricat de mult (nu) v-ar surprinde iPhone 3G soseste in 2008, desi Apple a evitat un debut al noii versiuni la showurile tech ale acestui an. Conform analistilor, Apple a abordat producatorul german de chipuri Infineon pentru a crea un chipset special...

Oricat de mult (nu) v-ar surprinde iPhone 3G soseste in 2008, desi Apple a evitat un debut al noii versiuni la showurile tech ale acestui an. Conform analistilor, Apple a abordat producatorul german de chipuri Infineon pentru a crea un chipset special pentru noul iPhone.

Chipsetul include un controller digital, modul de frecventa radio si unitate de management a energiei electrice. Produsul Infineon va facilita lansarea lui iPhone 3G pe piata, aducand viteze HSDPA la indemana publicului pasionat de web browsing. Avem si vesti despre perioada in care se va lansa terminalul, confirmat pentru vara acestui an, probabil pentru a sarbatori un an de iPhone.

Jim Goldman de la CNBC ne informeaza totusi ca vom vedea pe piata iPhone-uri 3G inca din mai sau iunie. De asemenea, aflam ca Infineon isi micsoreaza productia de hardware EDGE, folosit pe iPhone-ul actual. Aceasta mutare inseamna ca publicul va fi indemnat sa faca upgrade-ul la noua versiune, iar persoanele care vor dori varianta veche de iPhone vor fi obligate sa opteze pentru cea 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×