Nokia C1 se afișează într-o nouă imagine pentru presă; telefonul revine după ce ar fi fost anulat inițial de finlandezi

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.526 ori
<b>Nokia C1 se afișează într-o nouă imagine pentru presă; telefonul revine după ce ar fi fost anulat inițial de finlandezi</b>Vedeam cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, o randare 3D a lui Nokia C1, imagine ce ne-a trezit și unele suspiciuni cu privire la faptul că avem de-a face cu un fake. Astăzi, un alt material similar ajunge pe web, acesta oferindu-ne o privire mai...

Vedeam cu doar câteva zile în urmă, o randare 3D a lui Nokia C1, imagine ce ne-a trezit și unele suspiciuni cu privire la faptul că avem de-a face cu un fake. Astăzi, un alt material similar ajunge pe web, acesta oferindu-ne o privire mai detaliată asupra părții laterale unde sunt plasate și butoanele de volum.

Potrivit sursei din spatele acestor materiale, se pare că finlandezii au avut într-adevăr acest device pe listă, unul ce a fost anulat mai apoi în favoarea unui prototip ceva mai avansat. Aceeași sursă susține faptul că telefonul urma să vină pe piață în versiuni cu display de 5 și 5.5 inch cu rezoluție Full HD.

De asemenea, modelul de 5 inch venea cu 2 GB RAM, 32 GB de stocare, cameră foto principală de 8 megapixeli și senzor frontal de 5 megapixeli. Versiunea phablet adopta 3 GB RAM + 64 GB memorie internă, o cameră foto de 13 megapixeli și o cameră selfie de 5 megapixeli. Cel puțin pe hârtie, aceste specificații sună destul de bine, ba chiar și design-ul pare a fi unul atractiv.

Totuși, cum proiectul a fost pus în stand-by, nu ne rămâne decât să așteptăm leak-uri referitoare la versiunea actuală a prototipului pregătit de Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×