BlackBerry Windermere devine din "fata morgana" un posibil viitor hit

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 766 ori
<b>BlackBerry Windermere devine din "fata morgana" un posibil viitor hit</b>Cei de la Crackberry au descoperit noi informații și detalii despre un viitor telefon BlackBerry, cunoscut sub numele de cod Windermere. Ei încep cu un "mea culpa", de vreme ce au criticat deja handsetul fără să îl cunoască. El devine azi mai mult...

Cei de la Crackberry au descoperit noi informații și detalii despre un viitor telefon BlackBerry, cunoscut sub numele de cod Windermere. Ei încep cu un "mea culpa", de vreme ce au criticat deja handsetul fără să îl cunoască. El devine azi mai mult decât o iluzie... un posibil viitor hit.

Acest smartphone încorporează un display Full HD LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli, iar acest ecran pare a arăta foarte bine. în plus, primim și o tastatură revoluționară, cu gesturi touch familiare, dar și precizie crescută. La interior avem o baterie de 3450 mAh, care asigură o durată lungă de funcționare, iar în spate se afla o cameră de 13 MP cu stabilizare optică, plus îmbunătățiri la capitolul captură foto la nivel de opțiuni/software.

Se pare că BlackBerry Windermere, pe lângă faptul că are un nume demn de Game of Thrones va fi ușor și construit cu o ramă din oțel inoxidabil, iar designul său va fi inspirat din arhitectura modernistă. El va fi mai subțire decât BlackBerry Z30 și talia sa de 9.4 mm și cam aici se opresc informațiile despre handset. Cum vă sună acest smartphone?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×