Noua interfață ColorOS 2.0 Beta de pe Oppo Find 7 prezentată pe scurt (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.565 ori
<b>Noua interfață ColorOS 2.0 Beta de pe Oppo Find 7 prezentată pe scurt (Video)</b>După lansarea lui Oppo Find 7 ce a avut loc acum câteva zile, iată că primii norocoși care au ajuns în posesia terminalului se pot bucura deja de versiunea ColorOS 2.0 a interfeței personalizate de către compania chineză. &nbsp; Această nouă...

După lansarea lui Oppo Find 7 ce a avut loc acum câteva zile, iată că primii norocoși care au ajuns în posesia terminalului se pot bucura deja de versiunea ColorOS 2.0 a interfeței personalizate de către compania chineză.

Această nouă versiune aduce noi stiluri, idei și animații pe versiunea customizată de Android prezentă în acest caz. Printre cele mai interesante funcții adăugate se numără gesturile pentru a deschide camera foto în orice aplicație sau funcția Sky Gestures ce permite o metodă interactivă de a utiliza telefonul.

Noua interfață ColorOS 2.0 Beta de pe Oppo Find 7 prezentată pe scurt (Video)

Deși homescreen-ul rămâne aproximativ la fel, se pot observa îmbunătățiri la capitolul lockscreen. Atunci când vom primi notificări dintr-o aplicație anume vom putea executa un gest de swipe pentru a deschide aplicația respectivă. De asemenea, tot printr-un gest de swipe în dreapta vom putea deschide aplicația de cameră foto, în timp ce un swipe în partea stângă va deschide un meniu de customizare a widget-urilor.

Noua interfață ColorOS 2.0 Beta de pe Oppo Find 7 prezentată pe scurt (Video)

Totodată, un capitol la care s-a lucrat a fost bara de notificări și meniul propriu-zis care este acum transparent. Trecând la partea de gesturi, aflăm că această nouă versiune a interfeței ColorOS dispune de funcția “Sky Gestures”, funcție ce permite desenarea unor anumite simboluri pe ecran pentru a deschide o aplicație anume.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×