Noua interfață HTC Sense 6.0 Își face apariția Într-un video cuprinzător

1.641 ori
<b>Noua interfață HTC Sense 6.0 Își face apariția Într-un video cuprinzător</b>Odată cu lansarea Noului HTC One ce va avea loc pe data de 25 martie, cei de la HTC vor introduce oficial și interfața HTC Sense 6.0. De curând, aceasta și-a făcut apariția într-un material video ce a fost realizat prin utilizarea unui program de...

Odată cu lansarea Noului HTC One ce va avea loc pe data de 25 martie, cei de la HTC vor introduce oficial și interfața HTC Sense 6.0. De curând, aceasta și-a făcut apariția într-un material video ce a fost realizat prin utilizarea unui program de captură video de pe un HTC One.

Din câte se poate observa, noua interfață vine acum cu un background mult mai colorat, spre deosebire de fundalul gri închis pe care l-am regăsit pe flagshipul One de anul trecut. De asemenea, descoperim și faptul că atunci când ridicăm telefonul în modul portret vom putea debloca ecranul printr-un gest de tip dublu-click, proces similar cu funcția oferită de LG numită Knock-On.

Pe lângă aceste funcții, remarcăm și prezența unui magazin de aplicații numit HTC Apps Store, ce pare a fi o alternativă oferită de taiwanezi pentru celebrul Play Store. Așteptăm cu mare interes atât lansarea Noului HTC One, cât și noua interfață Sense 6.0, produse ce vor fi prezentate pe 25 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×