Phablet-ul Xiaomi Redmi Note apare Într-o primă imagine oficială

702 ori
<b>Phablet-ul Xiaomi Redmi Note apare Într-o primă imagine oficială</b>Iată că primul phablet al companiei Xiaomi, denumit Redmi, tocmai și-a făcut apariția într-o imagine oficială ce a fost postată de Xiaomi. Din câte se pare, denumirea completă a acestuia va fi Xiaomi Redmi Note pentru restul lumii, în timp ce...

Iată că primul phablet al companiei Xiaomi, denumit Redmi, tocmai și-a făcut apariția într-o imagine oficială ce a fost postată de Xiaomi. Din câte se pare, denumirea completă a acestuia va fi Xiaomi Redmi Note pentru restul lumii, în timp ce pe piața chineză el va fi cunoscut ca Xiaomi Hongmi Note.

Deși specificațiile complete nu au fost dezvăluite, imaginea cu pricina ne dă de înțeles că vom avea de-a face cu un phablet de 5.5 inch. De asemenea, ne așteptăm ca Redmi Note să dispună de un procesor MediaTek octo-core sau de un quad-core Snapdragon.

Acesta va fi disponibl în versiuni cu 1 sau 2 GB RAM, ce vor aduce sloturi dual-sim și suport pentru carduri microSD. Xiaomi Redmi Note va putea fi precomandat începând cu această săptămână în China. Rămâne să aflăm specificațiile complete, și desigur și prețul acestui device.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×