LG trollează Samsung pentru faptul că nu aduce Galaxy Note 5 pe piaţa din Europa

1.243 ori
<b>LG trollează Samsung pentru faptul că nu aduce Galaxy Note 5 pe piaţa din Europa</b>Şicanele dintre LG şi Samsung par a nu se sf&acirc;rşi niciodată. De la televizoare cu 0.00001 mm mai subtiri prezentate unul l&acirc;ngă altul la showurile tech la tweeturi acide c&acirc;nd se lansează un produs, le-am văzut pe toate. Azi vedem...

Şicanele dintre LG şi Samsung par a nu se sfârşi niciodată. De la televizoare cu 0.00001 mm mai subtiri prezentate unul lângă altul la showurile tech la tweeturi acide când se lansează un produs, le-am văzut pe toate. Azi vedem şi postarea de mai jos, care face aluzie la faptul că Galaxy Note 5 nu va sosi în Europa în acest an.

LG a postat imaginea pe Twitter, ea spunând "Pentru toţi cei care au marcat un Note în calendar, ne pare rău. Nu v-am face una ca asta". Iar imaginea arata data de 21 august, cea la care a debutat Note 5 în SUA şi e marcată în calendar drept "No Notes!", cel puţin pentru Europa. Personal consider acest tweet pe lângă o şicană şi un indiciu că acel LG G4 Note sau LG G4 Pro s-ar putea materializa în curând, ca rival pentru Note 5.

Cunoscând tradiţia duelurilor dintre cele două companii, mă aştept ca Samsung să răspundă la fel de acid. Iată 3 idei:

  • Note 5 a primit comenzi într-o zi cât LG G4 într-o lună
  • Hei LG, noi am folosit pielea primii pe un smartphone (imitaţie de piele, ce e drept..)
  • Pe când un device capabil cu stylus, LG?
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×