Samsung Galaxy Note 5 Edge apare în cadrul testului HTML5

1.366 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 Edge apare în cadrul testului HTML5</b>Un smartphone pregătit la această oră de către Samsung este și modelul Note 5 Edge, device care cel mai probabil va fi lansat &icirc;n luna septembrie la IFA 2015. Astăzi, telefonul &icirc;n cauză apare &icirc;n cadrul testului HTML5 sub numele de...

Un smartphone pregătit la această oră de către Samsung este și modelul Note 5 Edge, device care cel mai probabil va fi lansat în luna septembrie la IFA 2015. Astăzi, telefonul în cauză apare în cadrul testului HTML5 sub numele de Samsung Zenzero.

Observăm că telefonul rulează browser-ul Samsung 3.2, iar scorul obținut în HTML5 este de 503 puncte din totalul de maxim 555. Totuși, site-ul ce găzduiește acest test ne indică faptul că rezultatele de mai sus nu sunt confirmate, iar browser-ul folosit ar putea fi unul cu totul și cu totul diferit față de numele afișat.

Potrivit unor zvonuri, Note 5 Edge va sosi cu un chip Exynos 7422, un display de 5.4 sau 5.5 inch Super AMOLED și sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop. De asemenea, marginile curbate în stilul lui S6 Edge vor fi și ele prezente, poate cu mai multe funcționalități de această dată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×