Noua tehnologie Kodak micsoreaza camerele telefoanelor mobile

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.006 ori
<b>Noua tehnologie Kodak micsoreaza camerele telefoanelor mobile</b>2 feature-uri ale telefoanelor high-end sunt intr-o continua lupta pe viata si pe moarte: camera si designul compact al terminalelor. Automat, un senzor de o buna de calitate si o lentila performanta tind sa faca telefonul mobil mai gros, ceea ce poate...

2 feature-uri ale telefoanelor high-end sunt intr-o continua lupta pe viata si pe moarte: camera si designul compact al terminalelor.

Automat, un senzor de o buna de calitate si o lentila performanta tind sa faca telefonul mobil mai gros, ceea ce poate reprezenta o problema pentru cumparator. Acest fenomen este tot mai raspandit, pe masura ce camerele de 3.2 sau 5 megapixeli (cu autofocus) devin standardul telefoanelor mobile. Kodak va face viata mai usoara producatorilor de terminale mobile, prin intermediul noii sale tehnologii a senzorilor prezentata in cadrul Mobile World Congress 2008.

KAC-05020 este primul terminal CMOS de 5 megapixeli, care suporta pixeli de doar 1.4 microni (diametru), fata de cei 1.75 microni ai handseturilor din ziua de azi. Kodak afirma ca noul senzor este dotat cu o sensibilitate deosebita pentru lumina, de 2 pana la 4 ori mai puternica decat pana acum, datorita tehnologiei TRUESENSE, care adauga pixeli panchromatici la RGB. Mostre de noi senzori vor fi disponibile pentru producatori in cel de-al doilea trimestru al anului, ceea ce inseamna ca parteneriatul Motorola-Kodak este unul real si vom vedea si terminale dotate cu noul senzor.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×