Noua tehnologie Kodak micsoreaza camerele telefoanelor mobile

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.053 ori
<b>Noua tehnologie Kodak micsoreaza camerele telefoanelor mobile</b>2 feature-uri ale telefoanelor high-end sunt intr-o continua lupta pe viata si pe moarte: camera si designul compact al terminalelor. Automat, un senzor de o buna de calitate si o lentila performanta tind sa faca telefonul mobil mai gros, ceea ce poate...

2 feature-uri ale telefoanelor high-end sunt intr-o continua lupta pe viata si pe moarte: camera si designul compact al terminalelor.

Automat, un senzor de o buna de calitate si o lentila performanta tind sa faca telefonul mobil mai gros, ceea ce poate reprezenta o problema pentru cumparator. Acest fenomen este tot mai raspandit, pe masura ce camerele de 3.2 sau 5 megapixeli (cu autofocus) devin standardul telefoanelor mobile. Kodak va face viata mai usoara producatorilor de terminale mobile, prin intermediul noii sale tehnologii a senzorilor prezentata in cadrul Mobile World Congress 2008.

KAC-05020 este primul terminal CMOS de 5 megapixeli, care suporta pixeli de doar 1.4 microni (diametru), fata de cei 1.75 microni ai handseturilor din ziua de azi. Kodak afirma ca noul senzor este dotat cu o sensibilitate deosebita pentru lumina, de 2 pana la 4 ori mai puternica decat pana acum, datorita tehnologiei TRUESENSE, care adauga pixeli panchromatici la RGB. Mostre de noi senzori vor fi disponibile pentru producatori in cel de-al doilea trimestru al anului, ceea ce inseamna ca parteneriatul Motorola-Kodak este unul real si vom vedea si terminale dotate cu noul senzor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×