Noua versiune de LG Prada, dotata cu DMB TV

7.989 ori
<b>Noua versiune de LG Prada, dotata cu DMB TV</b>Terminalul LG Prada, lansat in Europa si diverse tari asiatice in ianuarie revine se intoarce pe taramurile natale cu dotari mai bune. Modelele LG SB310/LB3100 au fost anuntate pentru piata din Coreea astazi si vor include functii DMB TV, pe langa cele...

Terminalul LG Prada, lansat in Europa si diverse tari asiatice in ianuarie revine se intoarce pe taramurile natale cu dotari mai bune.

Modelele LG SB310/LB3100 au fost anuntate pentru piata din Coreea astazi si vor include functii DMB TV, pe langa cele deja existente. Acum, uriasul display touchscreen de 3 inch va avea si rolul unui ecran TV, cu 2 variante de setari: 4:3 si 16:9. Evident toate celelalte dotari raman si vom putea folosi in continuarea camera de 2 megapixeli si navigarea cu ajutorului atingerii ecranului.

Implementarea functiilor TV va creste cu siguranta vanzarile acestui terminal, iar rivalul principal al iPhone s-a impus deja pe o piata pe care cu greu telefonul de la Apple va reusi sa o monopolizeze vreodata. La urma urmei, Prada Phone are tot ce ne-am putea dori: de la touch screen la radio FM, acum si functii TV, MP3 player, o memorie interna rezonabila, un ecran "delicios" de mare... Cine mai vrea un iPhone in aceste conditii?

Speram ca noua varianta de telefon Prada sa poposeasca si in Romania, unde va fi o "gustare" placuta inainte de a savura iPhone in iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×