Design-uri revolutionare, profituri mici pentru Pantech

918 ori
<b>Design-uri revolutionare, profituri mici pentru Pantech</b>Dupa cum am vazut de nenumarate ori, Pantech a facut un obicei din a ne uimi prin noi concepte, ducand notiunea de design al terminalelor mobile catre o noua directie. Toate aceste eforturi nu au fost in van, avand in vedere numarul de concept-phones care...

Dupa cum am vazut de nenumarate ori, Pantech a facut un obicei din a ne uimi prin noi concepte, ducand notiunea de design al terminalelor mobile catre o noua directie. Toate aceste eforturi nu au fost in van, avand in vedere numarul de concept-phones care au devenit realitate.

Chiar daca la capitolul profit, Pantech nu sta chiar bine, ultimul lucru pe care l-ar face ar fi abandonarea ideilor revolutionare cand vine vorba de design. Iata o mare dilema: cum iti mai poti promova indraznetele concepte cand compania ta are datorii mari? Producatorul primeste o mana de ajutor de la studentii de la Colegiul de Arte din California, prin intermediul unui program de un semestru.

In cadrul programului, util atat studentilor cat si companiei, tinerii vor revizui conceptele deja existente, corectand greseli sau venind cu idei noi la capitolul design. Pentru binele Pantech si al celor care au adorat conceptele lor indraznete ar trebui ca studentii sa fie cu adevarat minti stralucite. Astfel producatorul si-ar putea reveni spargand gheata cu un concept perfect materializat sub forma unui telefon-hit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×