Un concept cel putin ciudat: telefonul compus dintr-un touchscreen ... si atat...

1.115 ori
<b>Un concept cel putin ciudat: telefonul compus dintr-un touchscreen ... si atat...</b>Exact cand credeam ca am vazut tot ce se putea vedea la capitolul design, iata ca apare ceva nou si ne facem sa ne intrebam: "Ce urmeaza?". Iata, dupa cum puteti observa si in imagine, telefonul de fata seamana mai degraba cu o tava in miniatura...punand...

Exact cand credeam ca am vazut tot ce se putea vedea la capitolul design, iata ca apare ceva nou si ne facem sa ne intrebam: "Ce urmeaza?". Iata, dupa cum puteti observa si in imagine, telefonul de fata seamana mai degraba cu o tava in miniatura...punand extrem de mult accent pe functie de touchscreen.

Radia este un terminal mobil, care duce notiunea de touch display la un nivel nou, dar total logic, avand in vedere felul in care evolueaza tehnologia mobila. Terminalul in sine este inovativ, prin form, fiind similar mai mult cu o mica oglinda, decat cu un clamshell clasic. Tastele numerice sunt mari, lucru imbucurator pentru cei cu degete mari. Butonul pentru apeluri se afla in partea stanga a display-ului, iar microfonul este intreaga parte dreapta a gadgetului.

Ar trebui sa va amintim ca este vorba doar de un concept...deocamdata. Avand in vedere fenomenul starnit de aparitia iPhone, Radia merita probabil mai multa consideraitie, desi nu stim cat de viabil ar fi un display circular pentru afisarea imaginilor dreptunghiulare. Apreciem totusi indrazneala producatorului, care a reusit sa surprinda chiar si expertii telefoniei mobile cu un design original.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×