GCAM 7.2 aduce modul de captură Super Res Zoom și astrofotografia pe Google Pixel și Pixel 2

1.832 ori
<b>GCAM 7.2 aduce modul de captură Super Res Zoom și astrofotografia pe Google Pixel și Pixel 2</b>Pe lângă radare pentru control prin gesturi și display-uri 90Hz, noile terminale Pixel 4 inaugurează și un mod special de astrofotografie prin care se pot captura imagini deosebite cu constelații. Deși Google a dezvăluit

Pe lângă radare pentru control prin gesturi și display-uri 90Hz, noile terminale Pixel 4 inaugurează și un mod special de astrofotografie prin care se pot captura imagini deosebite cu constelații. Deși Google a dezvăluit că această funcție de captură nu va sosi pe terminalele mai vechi, iată că celebra comunitate de dezvoltatori XDA-Developers a reușit să aducă noutățile și pe telefoanele Pixel, Pixel 2.

În cea mai recentă versiune Google Camera Mod 7.2, este inclus acest mod de captură a stelelor. Pentru a utiliza modul tot ce va trebui să faceți este să alegeți Night Sight și să puneți telefonul pe un trepied. Ulterior, camera va trece automat în modul astrofotografie și aflați că va dura între 1-4 minute pentru ca fotografia să fie realizată.

De asemenea, această versiune GCAM mai aduce și funcția Super Res Zoom, unealtă software prin care se pot realiza mai multe fotografii simultan de la distanță și combina pentru a reproduce o imagine mult mai detaliată. Puteți descărca GCAM 7.2 de aici unde aveți și un tutorial de utilizare pentru acest Astro Mode! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×