Noul acumulator extern Samsung are o capacitate de 5100 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă

1.685 ori
<b>Noul acumulator extern Samsung are o capacitate de 5100 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă</b>Sud-coreenii de la Samsung iau astăzi o pauză de la prezentarea de smartphone-uri și ne dezvăluie un accesoriu interesant. Este vorba despre bateria externă numită Samsung Portable Battery Pack, produs cu o capacitate de 5100 mAh ce poate fi achiziționat

Atunci când nu lansează telefoane cei de la Samsung anunță accesorii interesante precum este cazul noului acumulator extern numit Samsung Portable Battery Pack. Acesta are o capacitate de 5100 mAh și ni se oferă compatibilitate cu terminale ce folosesc porturi USB, microUSB v2.0, dar și USB Type-C (o serie de adaptoare necesare și cablul aferent fiind oferit la pachet).

Samsung Portable Battery Pack

Dispozitivul include un indicator power LED, o brățară de purtare și un lucru interesant este acela că ni se oferă în cazul de față suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Aflăm că acest acumulator poate încărca un Galaxy S8 sau un Galaxy S7 cu până la 1.5x mai rapid decât un proces de încărcare standard.

Samsung Portable Battery Pack

Noul acumulator extern Samsung Portable Battery Pack este disponibil pe albastru și alb, iar prețul este de 59.99 dolari. Samsung ține să menționeze că funcția de încărcare rapidă este compatibilă cu terminalele Galaxy Note 5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, dar și cu utimele modele Galaxy Note și Galaxy S vândute pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×