Noul album al Loredanei disponibil de azi in portalul mobil Orange World

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.186 ori
<b>Noul album al Loredanei disponibil de azi in portalul mobil Orange World</b>Mediafax, MediaPro Music si Orange lanseaza astazi, 11 iunie noul album al Loredanei, pe numele sau "Sundance", prin intermediul unui parteneriat cu Elicom si Mediat Sat. Albumul cu numarul 17 al interpretei va fi disponibil in varianta full prin...

Mediafax, MediaPro Music si Orange lanseaza astazi, 11 iunie noul album al Loredanei, pe numele sau "Sundance", prin intermediul unui parteneriat cu Elicom si Mediat Sat.

Albumul cu numarul 17 al interpretei va fi disponibil in varianta full prin intermediul Orange World, iar mini-site-ul dedicat albumului va contine si versurile pieselor, o poveste a carierei Loredanei, dar si screensavere, tonuri de apel si asteptare. Toate cele 13 piese de pe "Sundance" vor putea fi descarcate prin intermediul portalului, o premiera in randul albumelor artistei.

Noul album al Loredanei disponibil de azi in portalul mobil Orange World:

Lansarea productiei muzicale prin Orange World va avea loc simultan cu lansarea albumului pe CD, iar evenimentul este insotit de un concurs pentru fanii Loredanei. Daca sunteti clienti Orange si descarcati minim o piesa, un screensaver, ton de apel sau asteptare in intervalul 15-26 iunie, veti participa la un concurs pe baza de tragere la sorti, acesta avand ca premiu 2 telefoane mobile Sony Ericsson W910i si 20 de CD-uri cu albumul "Sundance".

Tragerea la sorti va avea loc in data de 8 iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×