Noul Ambilight HDTV 1080p de la Philips

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.733 ori
<b>Noul Ambilight HDTV 1080p de la Philips</b>Fie ca va place sau nu televizoarele cu plasma pierd teren in fata LCD-urilor. Avantajul celor din urma este evident, in special datorita pretului si a rezolutiilor mai mari pe ecrane mai mici. Problema cu LCD-urile sta totusi in faptul ca nu ofera o...

Fie ca va place sau nu televizoarele cu plasma pierd teren in fata LCD-urilor. Avantajul celor din urma este evident, in special datorita pretului si a rezolutiilor mai mari pe ecrane mai mici.

Problema cu LCD-urile sta totusi in faptul ca nu ofera o calitate a imaginii la fel de buna ca televizoarele cu plasma, dar in ultima vreme standardele au crescut, iar competitia dintre cele doua se intensifica. Philips a anuntat oficial lansarea unor noi modele din seria de LCD-uri Ambilight, care incorporeaza tehnologia LED backlighting. Printre aceste noi modele se numara si cel din imagine si veti gasi LCD-urile in variante de 42, 47 sau 52 de inch.

Nu au fost anuntate inca statisticile legate de performanta noului Ambilight, dar datorita tehnologiei folosite se va obtine o calitatea a imaginii aproape identica cu cea prezenta pe televizoarele cu plasma. De mentionat este si faptul ca LCD-urile Philips consuma mult mai putina energie electrica decat orice plasma. Noul Ambilight suporta rezolutii Full HD 1080p si are un timp de raspuns de 8ms, fiind inclus si sistemul de procesare a imaginii "Perfect Pixel HD",.

Noile LCD-uri vor fi lansate luna viitoare, la pretul de 2.999 dolari pentru varianta de 42 inch, respectiv 2.799 dolari pentru cea de 47 (sa fie oare o greseala din partea companiei sau o greseala de scriere?). Daca doriti sa cumparati modelul de 52 de inch, aveti timp sa economisiti pana in septembrie, cand acesta va fi disponibil la pretul de "doar" 3.599 dolari.

Scurta prezentare video de pe YouTube a Ambilight HDTV 1080p de la Philips:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×