Noul Angry Birds (Rio) sosește pe Android exclusiv prin Amazon App Store

2.118 ori
<b>Noul Angry Birds (Rio) sosește pe Android exclusiv prin Amazon App Store</b>în cazul în care nu știați, Amazon are și o secțiune de aplicații pentru telefoane mobile, sub numele de Amazon App Store. Aceasta va beneficia în curând de o exclusivitate, oferind jocul Angry Birds Rio pe terminalele Android. Faimosul titlu are...

în cazul în care nu știați, Amazon are și o secțiune de aplicații pentru telefoane mobile, sub numele de Amazon App Store. Aceasta va beneficia în curând de o exclusivitate, oferind jocul Angry Birds Rio pe terminalele Android. Faimosul titlu are parte de o continuare care implică și personajele unei noi animații pe numele de Rio.

Producătorul obișnuit al lui Angry Birds a colaborat cu studiourile Twentieth Century Fox pentru a realiza acest joc. Prin intermediul lui Amazon veți putea cumpăra versiunea fără reclame a noului titlu, dar și mai vechiul Angry Birds Seasons. Folosindu-se de acest titlu de gaming, producătorul filmului Rio va promova această animație, care are toate șansele să conteste supremația altor creatori de desene la capitolul grafică.

Povestea din spatele lui Angry Birds Rio include clasicele păsări nervoase, răpite și duse în magicul oraș Rio. Acolo ele trebuie să scape de cei care le-au capturat și să își salveze prietenii. Blu și Jewel, doi papagali care apar și în animație, vor sosi pe marele ecran în data de 15 aprilie 2011. Angry Birds Rio se va lansa cu 60 de nivele noi, iar conținutul va fi actualizat prin pachete oferite pe viitor prin download.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×