Bătălia designurilor Nokia: de la N97 la N8 și E7! Iată evoluția! (Video)

3.067 ori
<b>Bătălia designurilor Nokia: de la N97 la N8 și E7! Iată evoluția! (Video)</b>Acum că am aflat că Nokia E7 va sosi în curând și în România și terminalul a debutat deja în alte câteva țări europene, a venit momentul comparațiilor dintre acest nou model Symbian^3 și predecesorii săi. Nokia E7 are foarte multe în comun...

Acum că am aflat că Nokia E7 va sosi în curând și în România și terminalul a debutat deja în alte câteva țări europene, a venit momentul comparațiilor dintre acest nou model Symbian^3 și predecesorii săi. Nokia E7 are foarte multe în comun cu N8, de la carcasa de aluminiu la formatul designului, dar mai multe despre asta în clipul de mai jos.

Mulți au considerat modelul E7 un N8 căruia i s-a adăugat o tastatură glisantă QWERTY, iar camera de 12 megapixeli i-a fost înlocuită cu una de 8 megapixeli. Ne impresionează din start ecranul AMOLED Clear Black de 4 inch de pe acest terminal, dar cei care au testat handsetul afirmă că lentila camerei este expusă zgârieturilor.

De remarcat este și faptul că noul telefon este destul de gros, tribut plătit tastaturii glisante. Acest model pare cu atât mai gros dacă ne gândim că acești 13.6 mm ai taliei sale nu se compară cu cei 8.8 mm ai lui iPad 2 de exemplu. Ce mai putem spune despre mai bătrânul N97, cu o grosime de 15.9 mm? în vreme ce Nokia a primit destul de multe critici pentru N97, E7 reprezintă o șansă de a spăla păcatele și a ne pregăti pentru generația de terminale Windows Phone 7 din viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×