Nokia X7 fotografiat În secret În Pakistan! Iată și detalii În plus

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.441 ori
<b>Nokia X7 fotografiat În secret În Pakistan! Iată și detalii În plus</b>După ce am aflat că Nokia E7 va sosi în țara noastră în curând prin Cosmote, iată că și modelul X7 își face apariția în fluxul informațional de pe web, sub forma unor imagini live descoperite în Pakistan. Fotografiile cu Nokia X7 au fost...

După ce am aflat că Nokia E7 va sosi în țara noastră în curând prin Cosmote, iată că și modelul X7 își face apariția în fluxul informațional de pe web, sub forma unor imagini live descoperite în Pakistan. Fotografiile cu Nokia X7 au fost realizate de un utilizator al forumului tringtring.com și le puteți admira mai jos.

Până acum acest telefon a mai fost surprins în imagini și chiar și într-un clip în care rula jocul NFS Shift. După ce am aflat că handsetul ar putea fi anulat, zvonurile au amuțit o perioadă, pentru a renaște acum, primăvara, când probabil ne apropiem de lansarea acestui terminal. Cei care au pus mâna pe noul model afirma că ecranul lui X7 este incredibil și că el vine cu mai mult de 2 difuzoare.

Nokia X7 fotografiat În secret În Pakistan! Iată și detalii În plus

Avem de-a face cu un telefon foarte slim, cu grosime de mai puțin de 10 mm și dotat cu un displayAMOLED de 4 inch. Din păcate nu avem și imagini cu smartphone-ul pornit și suntem foarte curioși să aflăm dacă el chiar vine cu 4 difuzoare dispuse în colțurile sale, așa cum afirmau zvonurile precedente. Cu o astfel de dotare, X7 va fi mai mult decât un "music phone" și aflasem cu ceva timp în urmă că volumul audio al handsetului ar fi cu 150% mai puternic decât cel al lui Nokia X6, deci lucrurile sună promițător.

Nokia X7 fotografiat În secret În Pakistan! Iată și detalii În plus

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×