Noul asistent virtual Google versus Siri: câștigător surpriză! (Video)

1.816 ori
<b>Noul asistent virtual Google versus Siri: câștigător surpriză! (Video)</b>Dacă de la S Voice de pe Samsung Galaxy S III aveam așteptări mari și m-a dezamăgit ca asistent virtual rival cu Siri, o surpriză vine de la noua căutare Google pe bază de input vocal. Cei de la Techno Buffalo au realizat o comparație între Siri...

Dacă de la S Voice de pe Samsung Galaxy S III aveam așteptări mari și m-a dezamăgit ca asistent virtual rival cu Siri, o surpriză vine de la noua căutare Google pe bază de input vocal. Cei de la Techno Buffalo au realizat o comparație între Siri și noul asistent virtual integrat în căutarea Google pe bază de voce.

Avantajul soluției Google este rapiditatea și faptul că vocea care oferă rezultatele este mai prietenoasă și umană decât robotica Siri. E drept că grafică rezultatelor nu arata la fel de bine că pe iPhone, mai ales în cazul rezultatelor sportive, dar măcar această funcție își îndeplinește rolul. Creat special pentru noul Android Jelly Bean, acest asistent este răspunsul Google la tehnologia Apple care a debutat în toamna trecută pe iPhone 4S. Dacă se mai umbla puțin și la grafică, atunci Siri va avea probleme mari.

Observați cât de ușor răspund ambele soluții la sarcini precum căutarea unui scor al unui meci, căutarea unor detalii despre înălțimea unui baschetbalist, afișarea vremii, programarea unei numărători inverse sau setarea unui memento. Imaginați-vă cum va arăta acest Google Search odată cu sosirea următorului Android... va avea Apple răspuns pentru el?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×