CEO-ul Nokia Stephen Elop regretă unele dintre deciziile luate În ultimul timp

1.427 ori
<b>CEO-ul Nokia Stephen Elop regretă unele dintre deciziile luate În ultimul timp</b>Stephen Elop a fost adus pe poziția de CEO al Nokia după ce era evident declinul companiei finlandeze pe piața smartphone-urilor, dar la vremea respectivă se păstra poziția de lider mondial la telefoane non-smartphone cât și la telefoane...

Stephen Elop a fost adus pe poziția de CEO al Nokia după ce era evident declinul companiei finlandeze pe piața smartphone-urilor, dar la vremea respectivă se păstra poziția de lider mondial la telefoane non-smartphone cât și la telefoane inteligente.

între timp s-a ajuns ca Samsung să preia ambele poziții în dauna Nokia. Este evident că și Stephen Elop a luat o serie de decizii greșite și chiar recunoaște că a fost prins pe picior greșit. Spre exemplu amintește de telefoanele Android care s-au ieftinit mult mai repede decât se aștepta. Asta a făcut ca Nokia să piardă market share cu Symbian-urile ieftine, iar Series 40 nu s-a impus pe piață deși vorbim de telefoane best buy în raportul preț / performanțe.

Stephen Elop amintește de deciziile greșite într-un interviu dat către un ziar din Finlanda. Se pare că piața telefoanelor s-a dovedit a evolua mai repede, iar Nokia nu s-a adaptat. Nu a reușit să fie cu un pas în față precum Samsung sau Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×