CEO-ul Nokia Stephen Elop regretă unele dintre deciziile luate În ultimul timp

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.421 ori
<b>CEO-ul Nokia Stephen Elop regretă unele dintre deciziile luate În ultimul timp</b>Stephen Elop a fost adus pe poziția de CEO al Nokia după ce era evident declinul companiei finlandeze pe piața smartphone-urilor, dar la vremea respectivă se păstra poziția de lider mondial la telefoane non-smartphone cât și la telefoane...

Stephen Elop a fost adus pe poziția de CEO al Nokia după ce era evident declinul companiei finlandeze pe piața smartphone-urilor, dar la vremea respectivă se păstra poziția de lider mondial la telefoane non-smartphone cât și la telefoane inteligente.

între timp s-a ajuns ca Samsung să preia ambele poziții în dauna Nokia. Este evident că și Stephen Elop a luat o serie de decizii greșite și chiar recunoaște că a fost prins pe picior greșit. Spre exemplu amintește de telefoanele Android care s-au ieftinit mult mai repede decât se aștepta. Asta a făcut ca Nokia să piardă market share cu Symbian-urile ieftine, iar Series 40 nu s-a impus pe piață deși vorbim de telefoane best buy în raportul preț / performanțe.

Stephen Elop amintește de deciziile greșite într-un interviu dat către un ziar din Finlanda. Se pare că piața telefoanelor s-a dovedit a evolua mai repede, iar Nokia nu s-a adaptat. Nu a reușit să fie cu un pas în față precum Samsung sau Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×