Noul BlackBerry, rivalul lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.220 ori

Producatorii smartphone-ului BlackBerry lucreaza la un rival al lui iPhone, conform ultimelor zvonuri. Miscarea pare logica de vreme ce RIM, "tatal" terminalelor BlackBerry se adreseaza acum unui public mai general, in locul celui business, prin...

Producatorii smartphone-ului BlackBerry lucreaza la un rival al lui iPhone, conform ultimelor zvonuri. Miscarea pare logica de vreme ce RIM, "tatal" terminalelor BlackBerry se adreseaza acum unui public mai general, in locul celui business, prin intermediul handseturilor Pearl.

RIM de la egal la egal cu Apple

Conform analistilor, compania canadiana spera sa se bata de la egal la egal cu Apple datorita terminalului din seria 9000. Acesta va fi un handset dotat cu touchscreen, avand o forma similara lui iPhone. Acest lucru inseamna ca nu vom avea de-a face cu un telefon business, ci mai degraba unul destinat publicului de masa. Conform reprezentantilor RIM, primele terminale din seria 9000 ar fi trebuit sa apara la finalul acestui an, dar lansarea a fost amanata pana in 2008.

Telefonul va fi primul produs de RIM, fara tastatura si se pare ca handsetul va incorpora si functii multimedia avansate. De asemenea producatorul canadian va continua sa produca modelele dotate cu tastatura care l-au facut celebru. Un purtator de cuvant al companiei care a dat lumii BlackBerry a tinut sa precizeze ca firma nu va comenta asupra "zvonurilor si speculatiilor", ceea ce inseamna ca nu vom vedea terminalul din seria 9000 pe piata...INCA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×