Noul CEO LG Electronics, Jo Seong-jin promite să aducă un refresh diviziei Mobile

1.601 ori
<b>Noul CEO LG Electronics, Jo Seong-jin promite să aducă un refresh diviziei Mobile</b>Cu toate că flagship-ul celor de la LG pentru anul 2016 nu a fost unul deloc rău, acesta optând pentru dotări de top și chiar pentru o cameră foto duală, se pare că aceste inovații nu le-au adus prea multe beneficii sud-coreenilor. Tocmai de aceea

Flagship-urile sud-coreenilor de la LG pentru anul 2016 (LG G5 și LG V20) au fost modele chiar interesante, mai ales dacă ținem cont de faptul că la pachet primim dotări de top și pe deasupra o cameră foto duală ce promite rezultate deosebite.

Cu toate acestea handset-urile de față nu le-au adus prea multe beneficii companiei LG Electronics și asta pentru că vânzările generate de zona Mobile nu au impresionat deloc. Dimpotrivă, segmentul Mobile a înregistrat în trimestrul 3 pierderi în valoare de 389 milioane de dolari, o sumă cu mult mai mare față de pierderile în valoare de 132 milioane de dolari din trimestrul 2. 

Pentru a schimba situația, conducerea companiei a luat recent decizia de a-l numi pe Jo Seong-jin drept CEO ce va lua în primire toate departamentele (H&A, Mobile, Home Entertainment, Vehicle Components). Acesta va supraveghea peste 120 operațiuni desfășurate de către companie în jurul lumii și ne promite că segmentul Mobile va primi refresh-ul mult meritat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×