Xiaomi PocoPhone F1 va primi Dark Mode odată cu MIUI 11; Deocamdată este actualizat cu Security Update pe mai 2019

1.324 ori
<b>Xiaomi PocoPhone F1 va primi Dark Mode odată cu MIUI 11; Deocamdată este actualizat cu Security Update pe mai 2019</b>Xiaomi PocoPhone F1 a fost cel mai bun telefon la raport calitate/preţ din 2018. Mai nou apare în magazine Carrefour sau Auchan din România pe la 999 lei. Vestea nu e totuşi aceasta, ci faptul că a fost anunţat un

Xiaomi PocoPhone F1 a fost cel mai bun telefon la raport calitate/preţ din 2018. Mai nou apare în magazine Carrefour sau Auchan din România pe la 999 lei. Vestea nu e totuşi aceasta, ci faptul că a fost anunţat un Dark Mode pentru telefon, care va sosi odată cu MIUI 11. Avem detalii mai jos.

Informaţia vine chiar de la Alvin Tse, şef al PocoPhone Global. Dark Mode este disponibil deja pe câteva telefoane ale companiei, precum Redmi Note 7, în varianta cea mai nouă şi stabilă a lui MIUI. Pe altele se află în beta-ul lui MIUI 10. Dintr-un motiv sau altul pe PocoPhone F1 ajunge de abia odată cu MIUI 11, care încă nu are o dată de lansare. Probabil va fi aplicat peste Android Q spre final de an, dar nu garantăm asta, putand sosi si peste Android Pie in 2-3 luni.

Redmi Note 7 Pro e folosit pentru testarea lui Dark Mode, pentru că are o bază de utilizatori mai mare, aşa explică oficialul Xiaomi situaţia. Odată stabilizată funcţia şi scăpată de buguri, va fi portată pe MIUI 11. Poco F1 a primit actualizări importante în ultimul an, inclusiv cea din decembrie 2018, cu versiunea stabilă de Android Pie cu MIUI 10.

În aprilie 2019 primea şi o actualizare stabilă la MIUI 10.3.4.0, care aducea suport Widevine L1 şi filmare 4K la 60 FPS, dar şi funcţia Game Turbo. Chiar azi primeşte MIUI 10.3.5.0, care duce telefonul la security patch-ul pe luna mai 2019, deci Xiaomi chiar se ocupă de actualizări cu mare grijă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×